Tonny548 » Specials » Relaties
Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan

Het wel en wee van een relatie

Een goede, fijne relatie hebben staat bijna bij iedereen bovenaan het verlanglijstje. Toch blijkt het in de praktijk niet zo makkelijk te zijn om een leuke relatie te vinden, en te houden. Toch kun je met de juiste kennis hier een positieve draai aan geven.

Relaties

Relaties zijn er in veel soorten en maten, en de meest gangbare is de relatie tussen man en vrouw. Na de periode van heftige verliefdheid en alle daarbij horende lichamelijke symptomen, breekt er een tijd aan waarin de verliefdheid uitmondt in een relatie, of niet. Als de verliefdheid langzaamaan minder heftig begint te worden, zal duidelijk worden in hoeverre je wel of niet bij elkaar past, en of de gevoelens sterk genoeg blijken te zijn om aan een volgend hoofdstuk te beginnen samen.

Samen spelen is samen delen

Als een ontmoeting uitmondt in een relatie komt er heel wat bij kijken. Veel van deze praktische zaken vragen aandacht en energie, en je zult elkaar moeten helpen, en steunen. Dat dit makkelijker klinkt dan het in werkelijkheid is, zal door de jaren heen gaan blijken. Zaken als sleur, oververmoeidheid en verantwoordelijkheid kunnen behoorlijk zwaar drukken op iedere verbintenis. De kunst is dan om je aandacht en energie te verdelen tussen praktische zaken, je gezin, jezelf en elkaar.

Geluk is een richting

Jezelf en elkaar gelukkig maken, en vooral houden, vraagt de nodige aandacht en zorg. Door een goede verdeling van de beschikbare tijd, energie en geld te maken, zijn veel problemen te voorkomen. Door een goede planning en de nodige kennis kun je ervoor zorgen dat jullie "nog lang en gelukkig" zullen leven!

Hoe een man een vrouw gelukkig maakt

Mannen zijn gelukkig, als ze het gevoel hebben dat ze er in slagen, een vrouw gelukkig te maken. Toch kan het gebeuren, dat een man doet wat hij kan voor een vrouw, en dat het toch niet het gewenste r…

Hoe je een leuke partner vindt

Als je nog geen leuke partner hebt gevonden, of misschien zelfs al moeite hebt om een date te krijgen met iemand, kan dat verschillende redenen hebben. Toch dromen veel mensen over het vinden van hun…

Je relatie nieuw leven inblazen

Als je elkaar net kent kun je meestal niet genoeg krijgen van elkaar. Je zou het liefst alle tijd samen doorbrengen, en als je elkaar even niet ziet, is er echt een gevoel van gemis. Helaas blijft dit…
Gepubliceerd door Tonny548 op 02-03-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!